Størrelse på leilighet og avregning fra Techem

Spørsmål:
Jeg så på Techem avregning at min leilighet var oppgitt til 106 kvm. Hvor kommer dette tallet fra? Leiligheten over er på 96 kvm, mens leilighetene på andre siden av gangen, som er 1 rom større, er på 106 kvm. Hva er riktig og hvor kan jeg finne riktig størrelse? Dette har betydning for eiendomsskatt og evt. formuesskatt. Så det har en viss betydning.

Svar:
Tallene som legges til grunn i avregningen er tinglyst areal i henhold til eierbrøk. Det er eierbrøken som bestemmer andel av fellesutgiftene, og det legges til grunn for avregningen.

Som du selv oppgir er din eierbrøk basert på 106 m2. Størrelsen du oppgir på de andre seksjonene vet jeg ikke hvor du har ifra. Jeg kan ikke se at noen av dem stemmer med det styret har av oversikt. Har du ved selvsyn konstatert at de tallene brukes i forbindelse med avregningen? I så fall er noe alvorlig feil.

Styret kjenner ikke til andre mål av seksjonene enn det som er i eierbrøkene. Hvis du mener at eierbrøken er feil som beskatningsgrunnlag, må du nesten forhøre deg med ligningsmyndigheten om hvordan du går fram.


Artikkeldetaljer

Artikkel-ID:
19
Kategori:
Antall visninger:
66

Relaterte artikler